ЦЕНТЪР ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА ПЛАНИНСКИ РАЙ

„Планински рай“ е център за възрастни хора, вписан в Регистъра на доставчиците на социални услуги в Агенцията за социално подпомагане към Министерството на труда и социалната политика, удостоверение № 01664 001 – Заповед № РД1 – 194/21.05.2019 г. Центърът разполага с лиценз, за резидентна грижа с целева група, за пълнолетни лица с Деменция. Разположен е в курортно селище Рибарица, община Тетевен. Информация за фирмата: „Планински рай Рибарица“ ЕООД, ЕИК 205613500, област Ловеч, община Тетевен, с. Рибарица 5720, ул. Просвета № 2

Центъръ за настаняване на възрастни хора разполага с три корпуса, всеки от които е с по една единична, четири двойни стаи и три апартамента. Ограденият двор е с площ от над 4,5 дка, с много зеленина, алеи за разходки, пейки и беседки за отдих, естествен геран, ресторант и просторен навес за хранене, настолни игри и други занимания. Настанените в дома могат пълноценно да се наслаждават на прекрасната природа, чистия въздух и спокойствието в района. Осигурен е денонощен контрол и видеонаблюдение на общите части.

За възрастните хора, които са настанени в “Планински рай” работи екип от професионалисти, които се стремят да създават атмосферата на един истински дом, с условия, максимално близки до семейните. Денонощното обслужване се осъществява от квалифициран персонал. За по-пълноценна грижа за настанените в „Планински рай“, сме осигурили социален работник и специалист в областта на психологията, който при необходимост ще провежда индивидуални и групови сесии за възрастните хора в дома. За нуждите на настанените центърът може да осигури рехабилитатор и кинезитерапевт. Храната е съобразена с индивидуалните нужди на всеки от настанените, като самото хранене може да бъде в ресторанта на комплекса, или на открито – под просторния навес в двора.

Свържете се с нас сега на:
0890 400 500